Loading...
 Start Page

Ανακάλυψε την νέα καλοκαιρινή σειρά μας...

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τρόπος αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (courier) ACS και σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ).
Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής,θα επικοινωνούμε μαζί σας δίνοντας σας 3 επιλογές, παραλαβή από πλησιέστερη ACS, έξτρα χρέωση συν 3.5 ευρώ για κατ' οίκον παράδοση ή αποστολή με ταχυδρομείο.

Κόστος Αποστολής

Χρέωση 3.5 ευρώ για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για αποστολές εντός Πατρών η αποστολή είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή τότε η χρέωση της αντικαταβολής είναι 2 ευρώ επιπλεον.

Άνω των 75 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. (Ισχύει μόνο για την Ελλάδα).

Για αποστολές στο εξωτερικό (εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης), η χρέωση ανέρχεται στα 7€ με ταχυδρομείο.
Σημείωση: Λαμπάδες δεν αποστέλλονται στο εξωτερικό)

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την εταιρεία ACS ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@cahandmade.gr

Χρόνος Παράδοσης

H αποστολή πραγματοποιείται εντός 1 με 3 ημερών εφόσον γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-4 εργάσιμων ημερών. *

(*) Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Επιστροφές προϊόντων

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή εκτός από:
1. μακραμέ (πλεκτές) καρδιές, φύλλα, ουρές γοργόνας
2. σκουλαρίκια (για λόγους υγιεινής)
3. custom made προϊόντα, όπως ονόματα ή συγκεκριμένες δικές σας ιδέες και συνδυασμούς
4. εποχιακά προϊόντα
Για να πραγματοποιήσετε κάποια επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας (ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου) για να ξεκινήσουμε την διαδικασία επιστροφής.

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της CAhandmade πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π. τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, το κόστος επιστροφής, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής.

Σε περίπτωση λάθος επιλογής προϊόντος ή σχεδίου, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής.

Τα έξοδα αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και στην περίπτωση που ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής).  Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος (info@cahandmade.gr, 6930981959), ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ.

Η διαδικασία της επιστροφής θα γίνεται μόνο με την ίδια ταχυαποστολή (courier) με την οποία εστάλη το προϊόν για πρώτη φορά, ειδάλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

Αντικατάσταση

Η Εταιρεία θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, είτε να έχει αποσταλεί λάθος κωδικός. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

CAhandmade - Αγίας Τριάδος 94Β, ΤΚ 26224, Πάτρα

Επιδιορθώσεις

Αν το προϊόν για κάποιο λόγο χρειαστεί επιδιόρθωση, π.χ. αν έχει ανοίξει κάποιο κρικάκι, κοπεί κάποιο κορδόνι κλπ, μας το στέλνετε με Acs courier, με χρέωση 8€, τα οποία εξοφλούνται στην courier κατά την παράδοση του επιδιορθωμένου προϊόντος, ανάλογα την επισκευή ενδέχεται να επιβαρυνθείτε και με έξοδα επισκευής. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο info@cahandmade.gr ή στο 6930981959 θα σας ενημερώσουμε. Να σημειώσουμε ότι αν έχετε παραλάβει εξαρχής προϊόν με ελάττωμα, τα έξοδα επιβαρύνουν εμάς.

Ακύρωση Παραγγελίας

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή είτε με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cahandmade.gr είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6930981959, Δευτέρα έως Σάββατο (09.00-14.00)

Δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 75€ (εντός Ελλάδας).

© Copyright 2021 - 2023 Christina Anagnostaki Handmade Creations